Våra bussar

VÅRA BUSSAR

Hos Barks Buss åker ni alltid med moderna bussar av högsta kvalité! För närvarande har vi tre Volvo 9700HD, vilket garanterar hög kvalité och bra standard. Vi har bussar som passar både den stora och den lilla gruppen.


I våra bussar tankar vi förutom diesel även AdBlue vilket minskar utsläppen av de skadliga kväveoxiderna. Bättre för miljön – och för dig!

BUS2GO


BUS2GO är vår största buss. Den rymmer, tack vare sin längd och motorns placering, väldigt mycket bagage. Bussen rymmer 57 passagerare vilket gör den utmärkt för stora grupper som vill resa tillsammans. Sätena i bussen är fällbara, går att skjuta i sidled och alla platser är utrustade med trepunkts-bälten. Bussen är dessutom utrustad med toalett, eluttag (tre stycken vid varje stolspar), trådlöst nätverk, Air-Condition, CD/DVD-system, AUX- samt HDMI-ingångar, destinationsskylt, kylskåp och kaffebryggare. Utöver detta är BUS2GO utrustad med Volvos mest miljövänliga motor, klassificerad som Euro 6.

LET'S GO


LET’S GO är vår mest mångsidiga buss. Bussen är utrustad med rullstolslyft, och tack vare den kan vi ta ombord upp till 6 rullstolar eller permobiler. Rullstolarna spänns fast med trepunktsbälten, vilket ger en säker och bekväm resa. Antalet sittande utan rullstolar är 49 passagerare och sätena i bussen är fällbara, går att skjuta i sidled och alla platser är utrustade med trepunktsbälten. Bussen är dessutom utrustad med toalett, fyra eluttag vid alla platser (2 st 220V plus 2 st USB-uttag), trådlöst nätverk, Air-Condition, CD/DVD-system, AUX- samt VGA-ingångar, kylskåp och kaffebryggare. Bussen är utrustad med en kamera, vilket gör det möjligt att använda bussen till teckenspråksguidningar. LET’S GO har därtill Volvos mest miljövänliga motor, klassificerad som Euro 6.


Fler bilder på hur smidigt och enkelt det går att använda rullstolslyften, hittar ni HÄR!

JUST GO


JUST GO är vår jubileumsbuss, som är klädd med bilder från resor under våra 20 år som bussbolag. Även denna buss är utrustad med rullstolslyft, och tack vare den kan vi ta ombord upp till 6 rullstolar eller permobiler. Rullstolarna spänns fast med trepunktsbälten, vilket ger en säker och bekväm resa. Antalet sittande utan rullstolar är 49 passagerare och sätena i bussen är fällbara, går att skjuta i sidled och alla platser är utrustade med trepunktsbälten. Bussen är dessutom utrustad med toalett, eluttag vid alla platser, trådlöst nätverk, Air-Condition, CD/DVD-system, AUX- samt VGA-ingångar, kylskåp och kaffebryggare. Dessutom har JUST GO Volvos mest miljövänliga motor, klassificerad som Euro 6.


Fler bilder på hur smidigt och enkelt det går att använda rullstolslyften, hittar ni HÄR!

I alla bussar går det dessutom att sätta in bord, vilket innebär att två sittplatser tas bort för varje bord vi sätter in. Att ha med ett bord i bussen skapar en trevlig och luftig känsla i bussen. Meddela oss om ni önskar detta alternativ när ni bokar buss.

Vi har även tre stycken rymliga släpvagnar som går att koppla bakom alla våra tre bussar. Perfekt om ni har extra mycket packning, exempelvis skidor eller instrument!


Vi erbjuder trådlöst nätverk i alla våra bussar. Det är 4G-routrar som ger ett snabbt internet på bussarna. Leta upp nätverket ”BarksBuss” när du kliver ombord för att koppla upp dig till internet. Lösenordet får du av chauffören.