Resor till Europa

Resor till Europa

Danmarks pärlor

2-5/5 2024


Många gånger har vi passerat genom Danmark på väg ner mot Europa utan att stanna. Nu är det äntligen dags att uppleva Danmark på riktigt, ett land som har mycket att erbjuda! God mat, många slott, vacker natur och glada människor. Dessutom finns det ingen som bakar så goda wienerbröd som våra danska grannar. Med oss på resan har vi Eva Roos, som guidade oss i Skåne förra våren. Denna gång kommer hon att visa oss Danmarks många pärlor.

Hjertelig velkommen på turen til Danmark!

Provence och Alsace - fullbokad (ny resa 2025)

21/9-1/10 2024


Vi fortsätter med vårt populära koncept "flyg ner och buss hem"! Detta år går resan till Frankrike, en gamla favorit. Vi får uppleva det bästa som provinserna Provence och Alsace har att erbjuda. Det blir både historiska byggnader, god mat, stadsvandringar, vinprovningar och - inte minst - ett besök hemma hos konstnären Lina Linderholm. 


Denna resa har redan en fullbokad intresselista, men kommer att köras även 2025.

Julmarknad i Hamburg

12-15/12 2024


Årets julmarknadsresa går till Hamburg! Förutom gott om tid att upptäcka stadens olika julmarknader, gör vi på fredagen en utflykt till korsvirkesstaden Celle. Dessutom tar Gunilla Almevad med oss på en rundtur i Hamburg. Följ med oss på några avkopplande dagar för att njuta av den julstämningen som bara en tysk julmarknad kan erbjuda.

unsplash