Våra resor

VÅRA RESOR

Vi älskar att åka ut på resor! Att få fylla bussen med resglada resenärer som tillsammans med oss vill upptäcka Sverige och Europa är något av det bästa vi vet. Därför vill vi bjuda in er att följa med på någon av våra resor!


Här följer en presentation av kommande resor som vill inspirera dig att upptäcka nya och gamla resmål. Välkommen med!


Längre ned på sidan finns information om tidigare resor som också kan vara av intresse att titta på, förr eller senare kommer de på programmet igen.


Det finns även många bilder från våra tidigare resor att inspireras av! Se HÄR!


Vi ser fram emot att ha dig med som resenär. Slå oss en signal eller skicka ett mejl så skickar vi fullständigt program för någon av våra resor.


Vi tycker också att det är väldigt viktigt att du som resenär ska känna dig välkomnad och trygg. På den här sidan hittar du också våra Resevillkor.


Varmt välkommen med!

Janne och Carola Bark


(För alla resor reserverar vi oss för tryckfel, ändringar av valutor och höjda dieselpriser)

Resor till Ullared


Vi kör resor till Ullared med övernattning! Perfekt för dig som vill ha mer tid för att kunna shoppa allt du behöver i lugn och ro. Följ med oss till Skandinaviens största varuhus där du får en shoppingupplevelse utöver det vanliga. Här finns allt du kan tänka dig på 35.000 kvadratmeter butiksyta till de lägsta priserna! Ullared är ett av våra populärast resmål, här tillbringar vi många dagar varje år. Välkomna att följa med!

Resor till Europa


I Europa finns det mycket att uppleva! Allt ifrån höga berg och djupa dalar, till lugna skogar och pulserande städer. Vackra stränder, god mat och dryck. Alla länder har sina speciella platser som bara väntar på att bli upptäckta. Genom att möta nya kulturer och människor vidgas våra perspektiv. Vi erbjuda en blandning av kortare och längre resor, till gamla favoriter och nya spännande platser!

Resor i Sverige


Varje år gör vi flera resor runtom i vårt vackra land. Det finns många intressanta platser att upptäcka och mycket vacker natur att njuta av. Ett återkommande inslag i vårt reseprogram är våra landskapsresor där vi sätter extra fokus på något av Sveriges landskap. Alla har något särskilt att erbjuda! Dessutom har vi flera endagsresor till roliga och underhållande teatrar och konserter. 

Tidigare resor


Vi försöker att variera vårt reseprogram från år till år, det finns ju så många platser som är värda ett besök! Men många resmål återvänder vi gärna till fler gånger. På den här sidan har vi samlat några av våra tidigare resor att bli inspirerad av. Hör gärna av er om ni blir intresserade av ett resmål, vem vet när vi planerar en resa dit nästa gång?