Resor till Europa

Resor till Europa

NYHET!

Julmarknad i Stralsund och Rostock

25-28/11 2021


Årets första julmarknadsresa går till en ny destination! Vi besöker den vackra Hansestaden Stralsund i norra Tyskland. I Stralsund får vi njuta av glühwein, bratwurst, brända mandlar och allt annat som hör en tysk julmarknad till.

NYHET!

Julmarknad i Berlin

2-5/12 2021


Även årets andra julmarknadsresa går till en ny destination! Vi besöker Berlin - den tyska huvudstaden som är en stad utöver det vanliga. Berlin är en stad som är ständigt aktuell samtidigt som historien ständigt är närvarande. 

Löparäventyret Berlin

31/3 - 4/4 2022 


I samarbete med Löparäventyret genomför vi 2022 en resa till Berlin halvmara, ett av världens snabbaste halvmaraton. Dessutom ges vi tid till att upptäcka den fantastiska staden Berlin!

Vårresa till Köpenhamn och Hamburg

11-15/5 2022 


När maj är som skönast beger vi oss ut på en härlig vårresa där vi får möta våren i Köpenhamn och Hamburg! Välkomna med att möta två städer med internationell puls.

Åland

13-16/6 2022


Nästan gömd mellan Sverige och Finland ligger Åland, som är en självstyrande del av republiken Finland. Under 4 dagar får vi lära oss mer om denna vackra ö, uppleva den pittoreska skärgården och äta god mat. 

Passionsspelen i Oberammergau

22-30/7 2022 - fullbokad


Detta är en resa utöver det vanliga - till byn Oberammergau i Bayern! Passionsspelen här sätts bara upp vart 10:e år och 2022 är det dags! Under vår resa får vi dessutom uppleva några av Tysklands pärlor. 

Skottland med Edinburgh Military Tattoo

Framflyttad till 2022


En resa till Skottland är ett minne för livet! Under vår resa får vi uppleva allt som hör till en resa till Skottland. Vi får njuta av deras oslagbara natur, klassiska säckpipor, vackra trädgårdar, en äkta skotsk whiskyprovning och mycket mer!

Ösel, Estland

Framflyttad till 2022


I Baltikum finns det väldigt mycket att utforska. På denna resa får vi tillfälle att upptäcka mer av Estland då vi besöker den vackra ön Ösel, som ligger i den estniska skärgården. Det är verkligen en plats att njuta av!

Rom - Toscana - Val di Sole

Framflyttad till 2022


För tredje gången erbjuder vi en höstresa till Italien! Det är vårt populära koncept "flyg ner och buss hem" som tar oss ut i Europa när hösten är som bäst!

Montenegro - Bosnien - Ungern

Framflyttad till 2022


Under vårt jubileumsår lärde vi känna nya spännande länder i östra Europa. Vi besöker Montenegro som må vara ett litet land men det är fyllt av storslaget vacker natur. Resan går vidare till Bosnien, ett land med mycket historia. Vi avslutar i Ungern där vi njuter av lugna dagar på ett SPA-hotell. Välkomna att följa med oss och upptäcka nya delar av Europa!