Tidigare resor

Tidigare resor

På den här sidan har vi samlat några av våra tidigare resor att bli inspirerad av. Många resmål återvänder vi gärna till fler gånger.


Hör gärna av er om ni blir intresserade av ett resmål, vem vet när vi planerar en resa dit nästa gång?

Jokkmokks Vintermarknad med besök på Ishotellet i Jukkasjärvi

3-8/2 2019


Låt din dröm bli verklighet och följ med oss till Jokkmokks vintermarknad som varit en tradition i mer än 400 år. Under resan besöker vi också Ishotellet i Jukkasjärvi, får en guidad rundtur i Kiruna, besök på Esrange Space Center och IRF som jobbar med rymdforskning.

Blomsterresa till Holland

21-26/4 2019


Låt din dröm bli verklighet och följ med oss till Holland, en fantastisk upplevelse för alla blomsterälskare. Vi njuter av fält med tulpaner i regnbågens alla färger, bland annat i Keukenhof och Madurodam. Vi besöker också Amsterdam och tar en tur på kanalen. Holland må vara ett litet land men här finns mycket att njuta av för alla sinnen. 

Provence och Alsace - en resa för livsnjutare

1-10/7 2019


Med vårt populära koncept "flyg ned och buss hem" tar vi oss till Frankrike när lavendeln står i full blom! Vi besöker den lilla staden Nyon som är omgiven av vinfält, olivlundar och blå lavendelfält. Lena och Gösta Linderholm ger oss genom sitt värdskap en äkta och genuin upplevelse av det bästa från Provence. De öppnar upp sitt provensalska hus i byn Curnier och vi besöker deras egen trädgård "Plätten". Vi besöker trädgården Château Val Joanis som har en särskild provensalsk prägel.

 

Vi stannar också två nätter i pittoreska Alsace, som är en pärla i nordöstra Frankrike med storslagen natur och medeltida vinbyar. Vi vandrar i kulturparadiset Colmar och njuter av områdets fantastiska viner. På vår resa hem genom Tyskland, strax utanför Heidelberg ligger Schloss Schwetzingen, där gör vi ett besök i slottsträdgården och i Steinfurt får vi njuta av rosor i alla färger på Rosenmuséet

Julmarknad i Berlin

2-5/12 2021


Följ med på en julmarknadsresa till den tyska huvudstaden - Berlin! Det finns över 60 julmarknader i Berlin - allt ifrån traditionella julmarknader med försäljning av olika hantverk till marknader med karuseller och skridskobanor. På Gendarmenmarkt finns Berlins mest exklusiva julmarknad och det är dessutom är en av de vackraste platserna i Berlin.